Layered Frames for Williams Lea Tag

Placed at the heart of the dynamic Wanchai district is Bean Buro’s design for marketing brand Williams Lea Tag’s new workplace in Hong Kong. Drawing reference from the district's urban typologies and symbol, the proposal reinterprets characteristic framing and layering devices, generating a work environment that feels as raw, diverse, and multifaceted as its context.

A bespoke, rounded Pantry table and complimentary pendant light piece imbue the Pantry space with additional vitality - moments of bold contrast and colour. Seating up to 16 people, the table becomes an opportunity for respite, rest and conversation amongst an otherwise busy front of house. A Raw pantry conceals plentiful storage for the office of 80 employees, as well as another arched door with playful porthole detail.
— Lorène Faure & Kenny Kinugasa-Tsui

Bean Buro Team:  Kenny Kinugasa-Tsui, Lorène Faure, Lelia Ku, Jay Jordan

Contractors: Winsmart Contracting Co. Ltd / Filum

Client: Williams Lea Tag

Year: 2018

 

You may also like...