Pastels with a View for Bean Buro

Bean Buro has been expanding steadily, meaning a new studio space was much needed.

We bid farewell to our beloved studio in Wan Chai after 4 years and welcome our concept/showroom studio in Wong Chuk Hang. 

Views & light

The new studio-showroom is surrounded by greenery with a oceanic backdrop behind Aberdeen Marina; bearing contrasting views and atmosphere from the busy city centre. The full-height windows and generous open ceiling fills the 1800sqft studio with natural light, conveying a true sense of wellbeing. 

Our studio-showroom celebrates Bean Buro’s design ideas and ethos; The showcase of artwork, materials and collaboration with our suppliers are curated to maintain a functional yet homey environment, inspiring designers and clients alike.
— Lorène Faure & Kenny Kinugasa-Tsui

Live, Work, Play

Our studio-showroom celebrates Bean Buro’s design ideas and ethos; The showcase of artwork, materials and collaboration with our suppliers are curated to maintain a functional yet homey environment, inspiring designers and clients alike.

Collaboration at heart

Visitors often arrive at our studio and utilise the cosy break out area to relax and read the latest design magazines, before entering our large meeting room with bespoke acoustics double glazed partitions; providing a space suitable for discussions. On the other side of the glazing, collaboration plays a large part of our design methodologies; we often exchange ideas at the pantry or display work across all project teams using the custom made fabric lined acoustics pin up wall within the open office.

 

Bean Buro Team:  Lorène Faure, Kenny Kinugasa-Tsui, Pauline Paradis

Contractor / Project Manager: A.I.D. Limited

Client: Bean Buro

Year: 2017

 

You may also like...